Julia Tipsar #2 Osäkert?

 
Som ni ser har jag strukit texten. Det visar sig att Inglot inte har en "direkt" koll på om deras egna produkter testas eller inte. Verkligen synd. Så, ni avgör själva hur ni vill göra, men jag tänker inte köpa från dem om det nu är så osäkert. 
 
Snart fredag och hörni jag kommer med en härlig nyhet! 
 
Besökte kära Malmö för någon dag sedan och upptäckte något fantastiskt roligt! Vilket kommer glädja speciellt alla er malmöbor (eller som besöker) som är ute efter ett bra och djurvänligt märke!
 
Inglot har precis öppnat inne på entréplan på Traingeln! YES
 
Inglot är ett företag från 2006 med bas i Polen och är nu ett av de mest ledande tillverkarna inom skönhetsindustrin, då deras produkter säljs i 75 länder, och nu även i Sverige! Inglot testar inte på djur och vänder sig väldigt positivt åt det ekologiska hållet med ett stort engagemang för miljön och återvinning.
  Deras smink har blivit rejält omtyckt för deras unika sätt att hantera och kombinera färger. När jag säger kombinera färger, menar jag att du kan i butik, på plats, välja din paletts upplägg! Alltså, du väljer ut hur du vill att din ögonskuggspalett på fyra färger ska se ut. Och desto mer du adderar, desto dyrare självfallet blir det. Priserna är inget att klaga på! Jag skulle däremot inte påstå att det varken är ett budget eller ett high end märke, ett mittemellanting! 
 
Det som får Inglot att sticka ut på marknaden är just detta, att dem har specialiserat sig på färgval. Inglot har totalt en färgkarta på över 1500 olika nyanser. Detta betyder att det finns nästan oändligt många alternativ för kunden. Låter lite jobbigt, man vill ju pröva allt! 
 
Jag har bara hört gott om hur Inglots produkter ska vara och ser därför jättemycket fram emot att testa! Man kanske hittar sig en favorit! 
 
Så! Det här lät ju skoj eller hur! För att läsa mer om Inglot  
 
Ha en fin helg!
 
 
Julia tipsar | crueltyfree, crueltyfree Malmö, ickedjurtestat, inglot, malmö, skönhet, smink | |
#1 - - Cassandra Haraldsson:

Så bra tips!

Svar: Tack! Roligt att höra!
Kort om A Very V View

Upp